Vi setter oss på din side av bordet med forretningsforståelse og digital kompetanse.

Grapevine AS er eid og drevet av oss;  Andreas og Håvard. Vi lever av usedvanlig gode referanser og kundeopplevelser.

Andreas Grasmo Johansen

Rådgiver & Partner

Andreas har mer enn 15 års erfaring fra IT-bransjen. Han utdannet innen økonomi og ledelse. Han har bakgrunn fra både produsent og leverandørsiden fra selskaper som Bisnode, 24SevenOffice, Microsoft og Skill. Dette spenner seg fra løsningssalg til større konsulentoppdrag av rådgivende art. Erfaringene er primært knyttet opp mot skillet mellom forretning og IT, med fokus på hvordan IT-løsninger kan bidra til bedre prosesser, besparelser og ikke minst økt konkurransekraft. Andreas kjenner det norske markedet både fra produsent- og konsulentsiden inngående. Fra Microsoft kjenner han partnerlandskapet godt, og da særlig innenfor forretningssystemer. I Skill har Andreas hatt en sentral rolle i oppbygning av rådgiver-funksjonen de siste syv årene.

Andreas har en rådgivende profil og brenner for hvordan kunder bedre kan utnytte IT. Herunder ligger et stort fokus på riktig anvendelse av IT, med brukeren i fokus. Andreas er vant med å fasilitere prosesser og prosjekter, med fokus på å gjøre det komplekse forståelig og sette gruppen i stand til å fatte beslutninger på rett grunnlag.

Kontaktinfo:
t: +47 92 23 64 34
E-post og Teams: agj@grapevine.no

Håvard Lillevik

Rådgiver & Partner

Håvard har jobbet de siste 20 årene i IT-bransjen. Han har erfaring som seniorkonsulent, prosjektleder, rådgiver, grunder og bedriftseier. Håvard har bygget opp Lillevik IT AS med fokus på IT “as a service”, sikkerhet og skytjenester. Selskapet har også vunnet priser hos Microsoft for “Beste Kundetilfredshet” og “Årets Digitaliseringspartner” i konkurranse med samtlige norske IT partnere hos Microsoft – deriblant Telenor, Crayon, Atea og flere andre av de største aktørene på markedet.

Håvard er spesielt opptatt av god kultur, kundereisen, og viktigheten av usedvanlig godt fornøyde kunder. Han har lenge vært forkjemper for transparente tjenester og åpenhet i i bransjen. Han kjenner IT-bransjen fra innsiden, har et uvanlig stort nettverk, og brenner for å dele kunnskap og erfaring.

Håvard holder jevnlig inspirasjonsforedrag for både skoler og næringsliv. Foredragene forteller en personlig historie om et liv og en karriere som er alt annet en “mainstream”, og får svært gode tilbakemeldinger.

Kontaktinfo:
t: +47 45 26 81 73
E-post og Teams: hl@grapevine.no